NXT Generation™  Car Wash

Vår mest effektive syntetiske, polymer-baserte shampo, løsner selv den tøffeste skitt, forurensning og veistøv uten å fjerne voksen. pH-balansert formula fjerner effektivt rester av hardt vann og gir en flekkfri finish. Meget drøy i bruk.

 Varenr.    Produkt                                           Innhold

911058  NXT Generation™  Car Wash     1,9 ltr

 

Grit Guard

Legges i bunnen av vaskebøtten. Sørger for at skitt, sand og andre løse partikler holder seg nederst i bøtten og ikke blir med opp når du skyller vaskehansken eller svampen. På denne måten får du en skånsom og ripefri vask av ditt kjøretøy.

 Varenr.    Produkt

911210  Grit Guard

Gold Class™ Car Wash Shampoo and Conditioner

Luksuriøs og høytskummende bilvask som gir en glatt og glansfull finish uten å fjerne voksen. Produktet har i tillegg en balsameffekt som styrker lakken og gir en glatt og vann-avvisende overflate som reduserer tørketiden.

 Varenr.    Produkt                                           Innhold

911026  Gold Class™ Car Wash

               Shampoo and Conditioner       473 ml

 

Super Thick Microfibre

Wash Mitt

Ny og forbedret vaskehanske som trekker til seg og samler skitten i mikrofiberet. Den supermyke vaskehansken sikrer skånsom vask og kan vaskes i maskin.

 Varenr.    Produkt

911096  Wash Mitt

Ultimate Wash & Wax

Ultimate Wash & Wax

Tradisjonelle «Wash & Wax»- produkter skummer vanligvis lite, og gir lite glans og beskyttelse, men ikke nå lenger! Meguiar’s® hybrid-blanding av premium carnauba voks og syntetiske polymerer gir beskyttelse og glans mens du vasker.

 Varenr.    Produkt                                           Innhold

911233 NXT Generation™  Car Wash   1,9 ltr

 

Water Magnet®  Drying Towel

Dette ekstra store (70x55cm) mikrofiber håndkleet absorberer

3 ganger mer vann enn vanlige håndkler. Er skånsom mot lakken og vil redusere tiden det tar å tørke bilen. Kan vaskes i maskin.

 Varenr.    Produkt

911087  Water Magnet®  Drying Towel